vrijdag 30 september 2016

Afronding Koerswijzer Moerdijk pilot

Een half jaar geleden begonnen we in een workshop samen met een groep enthousiaste recreatievaarders.  We maakten een inventarisatie over de gevaarlijke situaties in het Moerdijkgebied. Vandaag sluiten we de pilot met de daaruit resulterende Koerswijzer Moerdijk pilot app af.

We kijken terug op een mooie periode waarin we met veel enthousiaste recreatievaarders hebben mogen samenwerken aan de veiligheid. We hebben tijdens de pilot veel feedback ontvangen die inzicht geeft of en hoe een dynamische app als koerswijzer helpt om de veiligheid in het Moerdijkgebied te verhogen.

De resultaten hiervan worden momenteel verzameld en omgezet in een kort document dat de deelnemers over een week in de mailbox tegemoet kunnen zien. Vandaag beëindigen we de pilot.

Omdat de toestemming om de scheepsinformatie via AIS te delen slechts van tijdelijke aard was, betekent dit dus dat de app morgen niet meer zal functioneren. U zult dit merken doordat u niet meer kunt inloggen.

We willen alle deelnemers hartelijk danken voor het meedenken, de constructieve feedback maar zeker ook voor de kritische opmerkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten